miércoles, 21 de noviembre de 2012

Sergi García "Hem recuperat la circulació de pilota i la intensitat defensiva" #AlevíC


Gran victòria de l'aleví C al derbi enfront l'Escola l'Olivera B de Vallirana per 0 a 2.

Després de patir la primera derrota a la lliga en un mal partit l'últim dissabte i d'intentar corregir els errors durant la setmana, aquesta jornada l'equip ha fet una gran feina i ha recuperat la circulació de pilota i la intensitat defensiva amb els que podrem plantar cara a qualsevol rival.

Tot i que les sensacions eren bones, tot el partit ha estat molt igualat en el marcador. Hem tingut més possessió de la pilota durant gran part dels minuts, però només hem pogut materialitzar dos gols: un a la primera meitat en el que hem aconseguit deixar al pivot sol davant el porter, i l'altre a la segona meitat del joc superant a tots els jugadors contraris en una boníssima jugada col·lectiva i de toc.
L'equip local ha tingut varies ocasions en contres i xuts llunyans, però entre la nostra defensa que ha estat ràpida i forta i el porter que ha parat les poques que han passat no hem encaixat cap gol. A destacar també el treball dels nois i els bons resultats amb les noves tàctiques de sortida de porta i algun corner gairebé sense treballar-les encara.

Ha estat un partit molt complet del qual poden estar orgullosos tots i cada un dels jugadors, aquest es el camí a seguir.

No hay comentarios: