miércoles, 28 de noviembre de 2012

David Gonzàlez: "Vam patir molt" #AlevíA

Aleví 3 - 2 Santo Ángel Gavà

Victoria in extremis aconseguida als últims minuts de la segona part després d'un partit molt igualat i amb moltes alternatives, amb una part per a cadascú i que podria haver guanyat qualsevol.

La primera part va iniciar-se amb nombroses ocasions en ambdós porteries, però vam ser nosaltres qui mitjançant un xut llunyà de Noelia, ens posaríem per davant als pocs minuts.
A partir d'aquest gol el rival va pujar línies i nosaltres ens vam veure superats per el seva pressió i els seus contraatacs, on ens posarien en seriosos problemes que entre la manca d'encert, el bon fer d'Oriol Santos i els pals ens van permetre arribar fins als últims minuts de la primera part guanyant 1-0, fins que un fort xut llunya va aconseguir l'empat a 1.
Vam marxar al descans amb la idea d'iniciar la segona part de nou, intentant ser més forts i retocant un parell d'aspectes tàctics. I si bé vam iniciar el segon temps perdent abans de complir-se el primer minut, si que després del gol i amb el que havíem parlat al descans vam millorar moltíssim el nostre joc. Gavà amb prou feines sortia de la pressió i la mínima pèrdua de pilotes per part nostra va anular les seves opcions d'atac.
Roger va anotar l'empat a 2 en un segon pal aprofitant una falta executada per l'Oriol Didier.
Aquest gol ens va donar molta confiança i encara vam atacar molt més creient en la victòria.
I aquesta va arribar gràcies a un gol d'Oriol Didier després d'una jugada personal, on va robar la pilota al nostre propi camp i es va plantar davant del porter rival per fusilar-lo.

Al final, 3 punts molt patits i l'alegria d'haver sabut tirar el partit endavant.