lunes, 12 de noviembre de 2012

Joaquim Esteller: "Lliçó d'actitud i ganes" #SèniorA

Futsal Cervelló - ValldorSala Impressions  5-3.
Vull agrair als 6 jugadors les ganes, compromís i sobretot l'actitud  per l'esforç realitzat a la segona part en condicions limit.

El partit comença amb ocasions pels locals, que no acaben en gol, abans del primer gol visitant d'uns dels 3 millors jugadors de la categoria (Manel). A partir d'aquí s'alternen oportunitats per ambdós equips fins que a falta de 5' pel descans, els locals marquen 2 gols seguits i donen la volta al marcador. A falta de poc més de 1:30' els visitant demanen temps mort i els hi dona resultat, ja que en la jugada d'estratègia (banda) que tenien a favor, aconsegueixen empatar el partit i seguidament tornen a marcar en una acció de contraatac. Quedaven 13" per la fi de la mitja part, quan el tècnic local demana el seu temps mort per jugar-se l'ultima jugada de 5, sense resultats en el marcador.
A la segona part, l'equip amb 5 jugadors de camp + el porter suplent, tenien d'encarar la 2a part de la millor manera i sense renunciar al partit. I l'actitud d'aquests jugadors, va ser per recordar, no nomes van aguantar a un gran nivell tota la 2a part, sinó que el parcial va ser de 3-0, amb moltíssimes ocasions locals i van aconseguir donar la volta a un partit, que al descans tenia tota la pinta d'una derrota amb tot el que havia passat. Final 5-3 pel Cervelló i una lliçó d'actitud i ganes per molta gent.