lunes, 12 de noviembre de 2012

Dani Úbeda: "La contundència de la segona part va ser clau, en un derbi desigual" #InfantilA

AE Vallirana-0 Infantil A-9

Els instants previs al partit van ser típics de l’emoció que es viu davant un derbi contra Vallirana, amb tensió i ganes de fer les coses bé per tal de guanyar al rival veí. Però un cop iniciat el partit, la superioritat del nostre equip va ser massa gran (més del que reflexaven resultats anteriors del Vallirana). El joc, la possessió i les ocasions gairebé van ser monopolitzades pels nois del Futsal que van arribar al descans amb 0-3 al marcador. En la segona part la tònica va ser la mateixa però amb molta més efectivitat de cara a porta, i generant moltes ocasions fruit de la bona pressió. Així, finalment la diferència al camp va descafeïnar el derbi, i el resultat final va estar de 0-9 (Marc 4, Guillem Prat, Iván, Rubén, Xavi, Raul).
Ara toca treballar fort aquesta setmana, ja que rebem la visita del líder, que ve de passejar-se pels camps on juga!