miércoles, 14 de noviembre de 2012

David Gonzàlez: "Hem de millorar l'efectivitat" #Juvenil

Arribàvem a la tercera jornada després de dues victòries i sent l'equip més golejador del campionat.
Ens enfrontàvem a un rival que va plantejar un partit al contraatac, jugant un sistema 2-2 i sense cap ganes de complicar-se la vida amb la pilota, el que ens va matar ja des de l'inici ja que abans de complir-se el primer minut de joc ja anàvem perdent.
Tot i això no vam perdre la cara al partit en cap moment i vam donar molta sensació de perill, tot i que malgrat tenir moltes ocasions i algunes de molt clares, no aconseguíem anotar.
Considero que va ser un partit que podríem haver guanyat sense tenir tants mals de cap si haguéssim anotat algunes de les moltes ocasions clares que vam tenir. L'estratègia tampoc va funcionar i per acabar-ho d'adobar vam tenir errors defensius molt greus que ens van matar el partit en moments claus.

Ja estàvem avisats de que haviem de millorar l'efectivitat tot i portar tants gols, ja que arribaria algun equip que ens posaria problemes tenint molta més efectivitat que nosaltres.
Aquesta setmana ens l'hem trobat i ja ens hem portat el primer avís, esperem que ens serveixi de lliçó!

Aquesta setmana seguim amb el TOURMALET trobant-nos amb un altre rival que serà molt complicat, l'EFS Prosperitat, esperem puntuar en una pista molt difícil.

No hay comentarios: